Egy modern konyha

Megbízóink már új házuk tervezésekor megkerestek bennünket, hogy kompromisszumok nélküli tökéletes konyhát tervezhessünk számukra. Több problémát sikerült kiküszöbölnünk így, mint például a kamra elrejtését, az elszívó különleges kialakítását is. A végeredmény pedig magáért beszél.

Modern minimál konyha

A gondos tervezésnek és egyedi ötleteinknek köszönhetően egy olyan modern konyha született, ahol nemcsak a minőség, hanem a testre szabott kényelem is különös hangsúlyt kapott.

 

magasfényű modern konyhabútor

Minimál stílusú magasfényű frontokkal és megrendelőnk számára kényelmes magasságban elhelyezett kompakt méretű beépíthető sütővel, valamint gőzpárolóval készült a konyha.

 

modern munkapult egyben a mosogatómedencével

minimál stílusú konyha

Az egyedileg gyártott munkapult része a mosogatómedence is. A felső elemek pedig felfelé nyíló vasalatokat és homokszínű üvegborítást kaptak.

 

páraelszívó

rejtett szagelszívó

Különleges kérés volt, hogy ne törje meg a teret egy belógó páraelszívó, így olyan pultba építhető kivitelű került a főzőlap mögé, ami gombnyomásra emelkedik ki a pultból.

 

kamraszekrény

A hűtő beépítése mellett egy praktikus kamraszekrény is helyet kapott a konyha ezen részében.

rejtett kamra

Sőt, még a kamrát is itt sikerült ötletesen elhelyeznünk, amit a bal oldali tolóajtó mögött találhatunk.

 

modern konyhák

Minden térből kihozzuk a lehető legjobbat, megrendelőink igényeihez és testi adottságaihoz igazodva. A folyamat, amely a tökéletes konyhához vezet ugyanolyan különleges, mint az ámulatba ejtő végeredmény. Ne érje be Ön se kevesebbel! Legyen álomkonyha az Öné is!

 

Érdekel hogyan lehetne egy szép, ötletesen praktikus és kényelmes kézre álló konyhám!